پیام رسان واتساپ
نوشته شده توسط : اولین دیتا

 WhatsApp، یک اپلیکیشن رایگان برای ارائه خدمات پیام رسانی است اما این اپلیکیشن برای بسیاری از کاربران آن چیزی فراتر از یک خدمات پیام رسان می باشد. اپلیکیشن WhatsApp بسرعت در میان شبکه های رسانه ای دیجیتال سراسر جهان گسترش یافته و برنامه ای امن و ایمن برای کاربران جهت برقراری ارتباط با یکدیگر می باشد.

واتساپ

 

از جمله کاربردهای ویژه WhatsApp که می توان به آنها اشاره کرد، مطلع ساختن پلیس و خدمات امنیتی از وقوع جرم، فعال سازی بهتر خطوط ارتباطی میان نیروهای همگانی  و قانونی  و همچنین گرداوری مدارک جرم علیه شخص مرتکب جرم می باشد. افزون بر این مردم برای ضبط رویدادهای طبیعی همانند  آتشفشان، زمین لرزه، طوفان و دیگر رویدادهای ناگوار نیز از WhatsApp بهره می برند.

واتساپ

 

کاهش فرستادن SMS با پدیدار شدن WhatsApp
در کشور انگلستان در سال 2011، شمار پیام های ارسالی به ناگاه از 150 میلیارد به 88 میلیارد کاهش پیدا کرد. البته عوامل گوناگونی می توانند در این کاهش دست داشته باشند، ولی بسیاری از کارشناسان پیدایش WhatsApp را عامل چنین کاهش می دانند که البته این کاهش، ناخوشنودی کمپنی های مخابراتی را نیز به همراه داشت.

واتساپ

 

تاریخچه اپلیکیشن WhatsApp
در جنوری سال 2009، اپلیکیشن WhatsApp یا واتساپ را دو تن از توسعه دهندگان پیشین Yahoo به نام های Brian Acton و Jane Koum، راه اندازی کردند. این دو پس از ترک کمپنی Yahoo، در سپتامبر سال 2007 مدتی را به مسافرت در آمریکای شمالی پرداختند و در این دوره بر پایه شایعات اینترنتی حتی خویشان و دوستان نزدیکشان نیز به سختی با آنها امکان تماس داشتند.

واتساپ

 

این دو پس از بازگشت به خانه برای کار در چندین کمپنی درخواست دادند. یکی از این کمپنی ها Facebook بود  که بدبختانه یا خوشبختانه فیسبوک  درخواست کار آنها را رد کرد. Koum تصمیم داشت تا سالهای آینده خود را با 400 هزار دالری که در Yahoo بدست آورده بود سپری کند، اما با خرید یک گوشی آیفون در جنوری سال 2009، متوجه پتانسیل عظیم اپلیکیشن های گوشی های هوشمند گردید. Koum به جستجو درباره امکان توسعه اپلیکیشنی پرداخت که به کاربران گوشی های هوشمند امکان می داد تا با دیگر کاربران تعامل و ارتباطی بهتر داشته باشند. Koum با همکاری Acton، توسعه شالوده WhatsApp را آغاز نمود و در 24 فبروری سال 2009 پس از همکاری با توسعه دهنده روسی Igor Solomennikov، اپلیکیشن خود را WhatsApp نام گذاری کرد که همانند عبارت whats’up به معنای “چه خبر؟” بود. پس از آن نیز کمپنی WhatsApp را در کالیفرنیا تاسیس نمودند.

واتساپ

 

خریداری کمپنی WhatsApp توسط فیسبوک
با کمک مالی 250 هزار دالری، تیم توسعه دهندگان WhatsApp، شمار کاربران خود را تا سال 2012 به بیش از 200 میلیون نفر در سراسر جهان رساند. این رشد خیره کننده توجه بسیاری را به خود جلب نمود و باعث شد تا فیسبوک، خواستار خرید کمپنی WhatsApp گردد.  در سال 2014 کمپنی فیسبوک، WhatsApp را با ارزش 19 میلیارد دالر خریدار نمود، آنهم از کسانی که پیشتر درخواست استخدامشان را در فیسبوک رد کرده بود!  فیسبوک پس از خرید WhatsApp، استفاده از آن را برای همه رایگان کرد و با این سیاست شمار کاربران این اپلیکیشن در سال 2018 به بیش از 1.5 میلیارد نفر رساند که این آمار همچنان رو به رشد می باشد.

 

#تولید_و_طراحی_سایت_در_افغانستان
# تولید_و_طراحی_اپلیکشن_در_افغانستان
#تولید_و_طراحی_گیم_در_افغانستان
#تولید_و_طراحی_نرم_افزار_در_افغانستان
# تولید_استارتاپ_در_افغانستان
#تولید_CRM_در_افغانستان
#اولین_دیتا
#شبکه_های_اجتماعی
#واتساپ
#whatsapp





:: برچسب‌ها: طراحی سایت در افغانستان , طراحی اپلیکیشن در افغانستان , تولید گیم درافغانستان , تولیداستارتاپ در افغانستان , کسب و کار اینترنتی , اولین دیتا , پیامرسان , واتساپ ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 بهمن 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: